Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Emniyet Müdürü Baysan’ın babası: "Devlet için var gücü ile çalışıyordu"

Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın babası Ramazan Baysan, "Oğlum devlet için var gücü ile çalışıyordu" dedi.Düzce’nin Beyköy beldesinde ikamet...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın babası Ramazan Baysan, "Oğlum devlet için var gücü ile çalışıyordu" dedi.
Düzce’nin Beyköy beldesinde ikamet eden 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın babası acı haberle yıkıldı. Oğlunun şehit haberini aldıktan sonra kardeşi Levent Baysan ile taziyeleri kabul eden şehit babası, oğlunun mesleğini hakkı ile yaptığını söyledi. İHA’ya açıklamalarda bulunan Ramazan Baysan, "Ben Ufuk Baysal’ın babasıyım. Oğlumun şehit olduğu haberini dün akşam aldım. Oğlum mesleğini hakkı ile yapıyordu. Mesleğini severek, canı gönülden, okul yıllarından itibaren, hiç aksatmadan, kaytarmadan yapan bir kişiydi. Ben babası olarak müsterihim. Devleti için var gücü ile çalışıyordu. Oğlum ömrünü bu şekilde tamamladı" dedi.
Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, şehidin ailesi taziyeleri kabul ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.