Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Emniyet Müdürü Alemdar için Özel Hareket Daire Başkanlığı’nda tören düzenlendi

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara’da Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda düzenlenen hava saldırısında şehit olan Özel Harekat 2. Sınıf Emniyet Müdürü, Meriç Alemdar için Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda tören...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara’da Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda düzenlenen hava saldırısında şehit olan Özel Harekat 2. Sınıf Emniyet Müdürü, Meriç Alemdar için Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda tören düzenlendi.
Polis mangası ve meslektaşlarının omuzlarında taşınan şehidin cenazesi tekbirlerle karşılandı. Şehidin geride kalan eşi, çocukları ve yakınları duygusal anlar yaşadı.
Törene, Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanı Turan Aksoy, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, siyasi parti temsilcileri, stk temsilcilerinin yanı sıra Şehit Polisin mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.
Kursiyer komandoların ve Özel Harekat polislerinin hazır olduğu törende, Şehit Meriç Alemdar için dualar edilerek helallik istendi. Özel Hareket Daire Başkanlığı’nda düzenlenen törenin ardından Şehit Meriç Alemdar son kez Gölbaşı’nda ki evinin önüne getirilirken, Kocatepe Camiinde cenaze namazı kılınmak üzere Gölbaşı’ndan tekbir ve dualarla uğurlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.