Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit cenazesinin olduğu Edremit’teki rock festivaline büyük tepki

Cizre’deki hain saldırıda şehit olan polis memuru Gökhan Kıncak (24) memleketi Balıkesir’in Edremit ilçesinde binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlanırken, Zeytinli beldesindeki rock festivalinin bugünkü kısmının...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cizre’deki hain saldırıda şehit olan polis memuru Gökhan Kıncak (24) memleketi Balıkesir’in Edremit ilçesinde binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlanırken, Zeytinli beldesindeki rock festivalinin bugünkü kısmının iptal edilmemesi ve düzenlendiği alandaki manzara, vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.
Balıkesir Edremit ilçesindeki vatandaşlar şehit Gökhan Kıncak’ın yasını tutarken, Zeytinli beldesinde gerçekleşen rock festivalindeki görüntüler büyük tepkiye neden oldu. Sosyal paylaşım sitesinde paylaşım yapan Memur Sen Balıkesir İl Temsilcisi Ahmet Gür, "Edremit bugün şehidin var. Bu festival bugün iptal edilmeli. Tüm yetkililere sesleniyorum bu festival bugün olmamalı" şeklinde tepki gösterirken, birçok sivil toplum kuruluşu da festivale ara verilmemesini tepkiyle karşıladı.
Festival alanında çekildiği iddia edilen fotoğraflar ise bazı yerel gazetelerin manşetlerine taşınırken, sosyal paylaşım sitesinde de yüzlerce kişi tarafından, "Manyas’ta bir şehidimizi toprağa verdik, Edremit’te de bir diğerini toprağa verdik. Ama Edremit’te rock festivali düzenleniyor. Allah sizi bildiği gibi yapsın" şeklinde tepkiler yağdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.