Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Babasını Görevde Biliyor

Bingöl’de 9 Ekim 2014 tarihinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun o dönemde 1.5 yaşında olan kızı Yaren, 3 yaşına bastı.Bingöl’de 9 Ekim 2014 tarihinde Emniyet Müdürü Atalay Ürker’in Kobani...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Babasını Görevde Biliyor
Bingöl’de 9 Ekim 2014 tarihinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun o dönemde 1.5 yaşında olan kızı Yaren, 3 yaşına bastı.
Bingöl’de 9 Ekim 2014 tarihinde Emniyet Müdürü Atalay Ürker’in Kobani için düzenlenen eylemlerde zarar gören esnafın iş yerlerinde incelemelerde bulunması sırasında yaklaşan bir araçtan uzun namlulu silahlarla üzerilerine ateş açılması sonucu şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun kızı Yaren artık büyüdü. 3 yaşına basan ve annesiyle birlikte Ordu Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne giden Yaren Hatipoğlu, duvarda bulunan ‘Şehitlerimiz’ bölümünde babasının resmini gördü. Türk bayrağı ile babasının resmini öpen küçük Yaren, çevresindekilere “Bu benim babam” diye gösterdi.
Yaren’in annesi Sibel Hatipoğlu, Yaren’in babasının yokluğunun farkında olduğunu ancak henüz durumu kavrayamadığını belirterek, “Yaren ‘Babam nerede’ diye sorduğunda ’uzaklarda’ diyoruz. Babasını hala görevde biliyor. Biz onu göremiyoruz fakat o bizi her zaman görüyor falan diyorum. Zor bir durum ama sabrediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.