Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Babasından Örnek Davranış

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bahçesindeki direkte bulunan yuvadan düşen yavru leyleği Belediye ekiplerine haber veren şehit babası Eyüp Semerci örnek bir davranış sergiledi.Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Belediye ekipleri kendilerine...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bahçesindeki direkte bulunan yuvadan düşen yavru leyleği Belediye ekiplerine haber veren şehit babası Eyüp Semerci örnek bir davranış sergiledi.
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Belediye ekipleri kendilerine gelen bir ihbarı değerlendirerek yuvadan düşen yavru leyleğe yardım eli uzattı. Yavru leylek belediyeye ait sepetli araç yardımıyla sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra yuvasına bırakıldı.
Şırnak’ın Cizre ilçesindeki operasyonlarda şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci’nin baba ocağının bahçesinde bulunan elektrik direği üzerine 2015 yılında bırakılan leylek yuvasındaki 3 yavrudan bir tanesi yere düştü. Şehit Astsubay’ın babası Eyüp Semerci durumu Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne haber verdi. Semerci ardından yavru leyleği Sındırgı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Vildan Bakkal’a teslim etti. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra yavru leylek Belediyeye ait sepetli bir araçla yuvasına bırakıldı.
Bahçesinde bulduğu yavru leylekle ilgili konuşan Semerci, "İki yıl önce leylekler elektrik direğinin üzerine yuva yapmaya çalıştılar ama yapamadılar. Geçtiğimiz yıl leylekler gelmeden önce ben yuva yaptırdım. Leylekler geldiğinde direğin üzerine belediyenin yardımıyla bıraktık. Yuvayı bırakır bırakmaz leylekler yuvayı tamamladılar ve dört tane yavru çıkardılar. Bu yıl yine geldiler ve yavrularını çıkardılar. Sabah bahçeye çıktığımda yavruların birini bahçede görünce hemen belediyeyi aradım. Yavruyu da bir kasanın içine koyarak eve götürdüm kedi köpek yemesin diye. Biraz sonra yuvasına bırakacağımız için çok mutluyum” dedi.
Sındırgı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Bakkal ise “Şehidimizin babası belediyemizi arayarak yuvadan yavrunun düştüğünü söyler söylemez hemen geldik. Yavrunun bütün kontrolleri yapıldı. Sağlığı çok iyi ve tekrar yuvasına bırakarak annesine kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hassas davranışı için Eyüp amcamıza teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.