Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Babasından Askerlere İftar

Doğanşehirli Şehit Barış Aybek’in babası Turabi Aybek, askerlerle iftar yemeğinde bir araya geldi.Şehit babası tarafından Doğanşehir Jandarma Bölük Komutanlığı’nın bahçesinde verilen iftar yemeğine Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan,...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğanşehirli Şehit Barış Aybek’in babası Turabi Aybek, askerlerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Şehit babası tarafından Doğanşehir Jandarma Bölük Komutanlığı’nın bahçesinde verilen iftar yemeğine Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, Belediye başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir Garnizon Komutanı Özkan Güneş, Askerlik Şube Başkanı Murat İşildak, daire amirleri, şehit yakınları, askerler ve gaziler adına Orhan Şahin katıldı.
Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, şehit babasına sabırlar dileyerek, “Ben Kaymakam olarak senin bir evladın, kardeşinim. Her zaman yanında olacağız. Tüm şehit ailelerinin acılarını yüreğimizde paylaşıyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük de acılı aileye sabırlar dileyerek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Şehit Barış Aybek’in babası Turabi Aybek ise davetlerine katılan herkese teşekkür ederek, “Kaymakamımızı ben artık kardeşim olarak kabul ediyorum, Allah razı olsun bizlerle yakından ilgileniyorlar. Belediye Başkanımız da aynı şekilde bizleri yalnız bırakmıyorlar. Malatya’dan davetimize gelen Albay Zafer Tatacı ve Orhan Gök komutanlarımıza da sonsuz teşekkür ve saygılar sunuyorum” diye konuştu.
Piyade Onbaşı Barış Aybek (22), 11 Ağustos 2015 tarihinde Şırnak 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Akdizgin üs bölgesine teröristlerin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.