Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit baba-oğlun cenazesi Kahramanmaraş’a getirildi

Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Gülbahar ve 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku Gülbahar’ın...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Gülbahar ve 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku Gülbahar’ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’a getirildi.
Diyarbakır’dan Konya’ya tayini çıkan ve ilişki kesmek için orada bulunan Kahramanmaraşlı polis memuru Ahmet Gülbahar ve oğlu Hüseyin Utku Gülbahar, yapılan saldırıda şehit oldu. Ahmet Gülbahar ve oğlunun Türk bayrağına sarılı naaşları, askeri uçakla Kahramanmaraş Havaalanı’na getirildi.
Askeri uçaktan inen şehidin eşi Betül Gülbahar kucağına aldığı diğer çocuğuyla, “Kalkın diyorum kalkmıyorlar” diyerek gözyaşı döktü.
Şehit annesi Şadiye Gülbahar ise, “Ben kuzularımı aldım neden kalkmıyorlar” dedi.
Şehit Ahmet Gülbahar ve Hüseyin Utku Gülbahar’ın naaşı, defnedilmek üzere karayoluyla baba evi Afşin ilçesine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.