Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Ateşi Tekirdağ’a Düştü

TEKİRDAĞ (İHA) – Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Osman Vurğun’un Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki baba ocağına şehit ateşi düştü.Edinilen bilgiye göre, Mardin’in Nusaybin...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Osman Vurğun’un Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki baba ocağına şehit ateşi düştü.
Edinilen bilgiye göre, Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Abdülkadirpaşa Mahallesi’nde teröristlerin kazdıkları hendekleri kapatmak ve tuzakları etkisiz hale getirmek için çalışma yapan güvenlik güçleri, teröristlerle çatışmaya girdi. Çatışma sırasında yaralanan Uzman Çavuş Osman Vurğun (23) kaldırıldığı devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.
Aslen Hatay İskenderunlu olan Vurğun’un Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Şeyhsinan Mahallesinde yaşayan ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi. Sağlık ekiplerinin de refakatiyle ailenin evine giden ekipler Osman Vurğun’un şehadet haberini aileye bildirdi. 3 kardeşin ortancası olan Osman Vurğun’un ağabeyinin de Kırklareli’nde astsubay olarak görev yaptığı ve bir de kız kardeşinin bulunduğu kaydedildi.
Şehidin cenazesinin, ailenin kararına göre Hatay İskenderun ya da Çorlu’da düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.