Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Ateşi Muş’a Düştü

Şırnak’ta teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sami Saygın’ın Muş’taki ailesine acı haber ulaştı.Alınan bilgiye göre, kent merkezinde PKK’lı teröristlerin...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sami Saygın’ın Muş’taki ailesine acı haber ulaştı.
Alınan bilgiye göre, kent merkezinde PKK’lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukur ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından güvenlik güçlerince 14 Mart’ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu"nda Dicle Mahallesi’nde teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Sami Saygın, kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesinde şehit düştü.
Şehidin Muş’ta ikamet eden eşine İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından acı haber verilirken, şehidin evi ise ay yıldızlı bayrakla donatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.