Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Ateşi Kırıkkale’ye Düştü

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, terör örgütü PKK üyeleri tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Şükrü Ceylan’ın (34) Kırıkkale’deki baba ocağına şehit ateşi düştü.Şehit...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, terör örgütü PKK üyeleri tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Şükrü Ceylan’ın (34) Kırıkkale’deki baba ocağına şehit ateşi düştü.
Şehit astsubay Şükrü Ceylan’ın Etiler Mahallesi’nde yaşayan baba Muhittin ve anne Dudu Ceylan’a acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Oğlullarının şehadet haberi ile yıkılan acılı aileyi yakınları ve komşuları teskin etmeye çalışırken acı aberin ardından fenalaşan baba Ceylan, Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Eşinin şehadet haberini Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki baba evinde alan Büşra Ceylan da yakınları ve komşuları sakinleştirilmeye çalışıldı.
Şehi t babası Muhittin Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Lanet olsun. Allah belalarını versin. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin" dedi.
Ağrı Doğubeyazıt’ta görev yapan bir çocuk babası şehit Astsubay Şükrü Ceylan’ın görevli olarak Diyarbakır’ın Lice ilçesine gittiği bir kardeşinin de Eskişehir’de uzman çavuş olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.