Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Astsubay Şahin’in naaşı Çanakkale’ye getirildi

İstanbul Boğazı’nda yük gemisiyle çarpışarak alabora olan sahil güvenlik botunda şehit düşen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Gökhan Şahin’in cenazesi memleketi Çanakkale’ye getirildi.Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Gökhan...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Boğazı’nda yük gemisiyle çarpışarak alabora olan sahil güvenlik botunda şehit düşen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Gökhan Şahin’in cenazesi memleketi Çanakkale’ye getirildi.
Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Gökhan Şahin’in naaşını Çanakkale Havaalanı’nda Vali Hamza Erkal, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mithat Kemal Algül, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden ve şehidin ailesi karşıladı.
İstanbul Boğazı’nda bir yük gemisiyle çarpışarak alabora olan sahil güvenlik botundaki üç şehitten Lapseki doğumlu 30 yaşındaki Gökhan Şahin, Çanakkale’de toprağa verilecek. Şehit astsubayın eşi Ebru Bayram Şahin’in hamile olduğu ve doğum için gün saydığı öğrenildi. Acı haberi İstanbul’da alan şehidin eşinin doktorlar tarafından müşahede altında tutulduğu kaydedildi.
Şehit astsubayın naaşı Esenler Mahallesi Şehitler Camii’nde yarın Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazını müteakip toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.