Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Astsubay Algın son yolculuğuna uğurlandı

Mardin’in Artuklu ilçesinde jandarma karakoluna PKK’lı teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın son yolculuğuna uğurlandı.İlçeye bağlı Cevizli Mahallesi’nde bulunan jandarma karakoluna PKK’lı...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Artuklu ilçesinde jandarma karakoluna PKK’lı teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın son yolculuğuna uğurlandı.
İlçeye bağlı Cevizli Mahallesi’nde bulunan jandarma karakoluna PKK’lı teröristler tarafından 9 Temmuz’da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda, Adanalı Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın ve Jandarma Er Orkun Alparslan şehit oldu.
Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın’ın cenazesi havayoluyla Adana’ya getirildi. Önce baba evine getirilen şehit astsubayın naaşı daha sonra cenaze namazı için Sabancı Merkez Camii’ne götürüldü. Şehit astsubayın babası Selam, annesi Gülay Algın ile kardeşleri Ebru ve Samet gözyaşlarını tutamadı. Boynuna Türk Bayrağı asan Samet Algın, ağabeyinin naaşına sarılıp ağladı. Şehit astsubayın henüz nişanlandığı Bahar Arslan da dualar okudu.
Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın’ın naaşı cenaze namazının ardından Kabasakal Mezarlığı’ndaki şehitlikte toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.