Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Ailesine ’Devlet Övünç Madalyası’

Burdurlu Polis Şehit Mehmet Ali Uğur’un ailesine Burdur Valisi Hasan Kürklü tarafından ’Devlet Övünç Madalyası’ takdim edildi.2013 yılında görev yaptığı İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliğinde motorize...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burdurlu Polis Şehit Mehmet Ali Uğur’un ailesine Burdur Valisi Hasan Kürklü tarafından ’Devlet Övünç Madalyası’ takdim edildi.
2013 yılında görev yaptığı İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliğinde motorize ekiple görevini ifa ettiği sırada bir aracın sıkıştırması sonrası geçirdiği trafik kazasında şehit olan Polis Memuru Mehmet Ali Uğur’un anne ve babasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla verilen Devlet Övünç Madalyası, Vali Hasan Kürklü tarafından takdim edildi.
Şehit ve şehit ailelerinin Türkiye’nin başının tacı olduğunu dile getiren Burdur Valisi Hasan Kürklü, "Bizler burada huzur içinde oturup yaşayabiliyorsak şehitlerimiz sayesindedir. Onlar vatanı için, milletin huzuru, refahı için seve seve canlarını feda ettiler. Devletimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği Devlet Övünç Madalyası beratını ailemize takdim ediyoruz. Biz bu beratı daha önce tüm Türkiye ile aynı anda verecektik. Ama ailemiz bir sağlık problemi sebebiyle burada olamamışlardı. Bu vesileyle bugün kısmet oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" diye konuştu.
Şehit Polis Mehmet Ali Uğur’un annesi Şenay Uğur ile babası Ali Uğur, devlet ödünç madalyasının kendilerine verilmesinden dolayı teşekkür etti. Emekli asker olan Baba Uğur, "Bize değil ona nasip oldu. Bizler istedik ona nasip oldu. Şükür, gururluyuz, sevinçliyiz. Tek üzüldüğümüz nokta var yetiştirdik büyüttük ama vatanımız sağ olsun" şeklinde konuştu.
Devlet Övünç Madalyası takdim törenine Garnizon Komutanı P. Alb.Metin Karagöz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.