Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit ailesi evlatlarının acı haberini tarlada çalışırken aldı

Mardin-Diyarbakır karayolunda askeri aracın geçişi sırasında daha önceden teröristler tarafından yerleştirilen bombanın patlamasıyla şehit olan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Fehmi Altundaş’ın acı haberi ailesine ulaştı.Niğde’nin...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin-Diyarbakır karayolunda askeri aracın geçişi sırasında daha önceden teröristler tarafından yerleştirilen bombanın patlamasıyla şehit olan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Fehmi Altundaş’ın acı haberi ailesine ulaştı.
Niğde’nin Bor ilçesi Acıgöl Mahallesi’nde oturan Piyade Uzman Çavuş Fehmi Altundaş’ın ailesine acı haberi Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kaplan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve askeri erkan verdi. Acı haberi alan şehidin ailesi sinir krizi geçirdi. 25 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Fehmi Altundaş’ın 2 kardeşi olduğu öğrenildi. Altundaş’ın babası Şeref ve annesi Nebiha acı haberi Bor’a bağlı Kılavuz köyünde tarlada çalışırken öğrendi. Eve gelen anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Şehidin cenazesinin yarın Bor ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Şehit Altundaş’ın bekar olduğu bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.