Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Ailelerine Gelinlikler Ücretsiz

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, bir moda evi, evlilik alışverişi için mağazalarına gelecek bütün şehit ailelerine, gelinlik, nişanlık ve abiye kıyafetlerini ücretsiz verecek.İlçe merkezinde Kürşat Erdem Ayık ile annesi Müzeyyen Ayık’ın...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Ailelerine Gelinlikler Ücretsiz
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, bir moda evi, evlilik alışverişi için mağazalarına gelecek bütün şehit ailelerine, gelinlik, nişanlık ve abiye kıyafetlerini ücretsiz verecek.
İlçe merkezinde Kürşat Erdem Ayık ile annesi Müzeyyen Ayık’ın işlettiği Dumanay isimli moda evi, vatanı uğruna şehit olan güvenlik güçlerine vefa borçlarını ödeyebilmek adına, farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Şehit ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek için düğün, nişan ve abiye kıyafetlerini ücretsiz vermeye başladıklarını açıklayan Erdem Ayık, “Gelinlik üzerine şirketimiz var. Bu kampanya ile şehit ailelerine gelinlik, abiye gibi bizim yapabileceğimiz her türlü kıyafeti ücretsiz vereceğiz. Bu kesinlikle reklam amaçlı değil, milli duygularımızla bunu yapıyoruz“ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.