Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Aileleri Derneği ’Dokunulmazlıkların’ Kaldırılmasından Memnun

Şehit Aileleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "acilen Dokunulmazlıkların Kalkmasının Gereğinin Yapılmasını İstiyoruz" Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Aileleri Derneği ’Dokunulmazlıkların’ Kaldırılmasından Memnun
Şehit Aileleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Acilen dokunulmazlıkların kalkmasının gereğinin yapılmasını istiyoruz" dedi.
Şehit Aileleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, dokunulmazlıkların kaldırılmasını değerlendirdi. Yavuz, "Bugün mecliste terör suçuna karışmış kişilerle ilgili bir oylama vardı. Bu oylamanın sonucunda dokunulmazlıklarla ilgili değişiklik oldu. Şehit aileleri ve gaziler olarak sonuçtan çok memnunuz. Bundan sonra ki süreç içerisinde acilen bu dokunulmazlıkların gereğinin yapılmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın hiç zaman kaybetmeden acilen onaylayıp terör suçuna karışan, terörü destekleyen, teröre yataklık yapan, meclisimizi kirleten kişilerin meclisimizden ve Türkiye Cumhuriyeti’nden temizlenmelerini istiyoruz. Bu dokunulmazlıkların sadece bu kişilerden ibaret olmamasını ve sürekli olmasını istiyoruz. Bundan sonra da terör suçuna karışan ve terörü öven kişilerin de dokunulmazlıklarının kaldırılması için ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Yavuz ayrıca, "Burada dokunulmazlıkların gereği yapılırken, diğer taraftan da terör örgüte imkan sağlayan, belediyelerin araçları ile terör örgütüne barikat kuran, yolları kazan ve mayınlar tuzaklayan belediye başkanlarının da görevden uzaklaştırarak gerekli cezalara çarptırılmasını istiyoruz. Gelen şehitlerimizin bir çoğu belediyelerin destekledikleri için askerlerimiz ve polisleriniz şehit oldu. Asker ve polislerimizin şehit olmasına her kim sebep olduysa gerekli cezalara çarptırılmasını istiyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.