Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Ahmet Suna’nın baba evine acı haber verildi.

Şırnak Uludere’de askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı infilak ettiren teröristler, daha sonra aracı yaylım ateşine tuttu. Çıkan çatışmada 4 asker şehit olurken, 9 asker yaralandı. Teröristler ise...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak Uludere’de askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı infilak ettiren teröristler, daha sonra aracı yaylım ateşine tuttu. Çıkan çatışmada 4 asker şehit olurken, 9 asker yaralandı. Teröristler ise olay yerinden uzaklaşıp izlerini kaybettirdi.
Şehit olan askerlerden 21 yaşındaki Er Ahmet Suna’nın Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesine bağlı Gaziosmanpaşa mahallesindeki baba evine acı haber verildi. Türkoğlu İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, jandarma komutanı Çağatay Anıl Yazıcı ve Belediye Başkan yardımcısı Ramazan Bozdoğan, gözyaşlarına boğulan baba Ali Suna’yı teselli etmeye çalıştı.
Komşusu Şeref Kök İsimli vatandaş ise, Ahmet’in bu sabah annesini telefonla aradığını belirterek, "Annesinin, ’oğlum seni çok özledim gel artık’, çağrısına; Şehit Ahmet Suna’ın ise ’anne 75 günüm kaldı, bitirip öyle geleceğim’ dediğini" aktardı.
Haberin ardından şehidin evine Türk bayrakları asıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.