Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehirler arası seyahatteki kısıtlama başlamadan Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali boş kaldı

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ŞEHİRLER ARASI SEYAHATE GETİRİLEN VE SAAT 17.00’DE BAŞLAYACAK OLAN KISITLAMANIN AÇIKLANMASININ ARDINDAN GÜNDE YAKLAŞIK 3 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETTİĞİ KOCAELİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ BOŞ KALDI.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2020 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2020 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehirler arası seyahatteki kısıtlama başlamadan Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali boş kaldı

Korona virüs tedbirleri kapsamında şehirler arası seyahate getirilen ve saat 17.00’de başlayacak olan kısıtlamanın açıklanmasının ardından günde yaklaşık 3 bin kişinin ziyaret ettiği Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali boş kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni tip korona virüs salgınına ilişkin açıkladığı tedbirlerin detaylarının yer aldığı genelge,81 ilin valiliğine gönderildi. Genelgeye göre, saat 17.00’den sonra şehirler arası seyahatte de kısıtlama tedbirleri uygulanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından Kocaeli’deki birçok vatandaş, otobüs biletlerini iptal ettirdi. Günde yaklaşık 3 bin kişinin ziyaret ettiği Kocaeli Şehirlerası Otobüs Terminali boş kaldı. Kısıtlamanın saat 17.00’de başlayacak olmasına rağmen otogarlardaki peronlara otobüslerin gelmediği, otogarda ise çok az sayıda yolcunun olduğu görüldü.

“Saat 17.00’de kapatıyoruz”

Kocaeli Şehirlerası Otobüs Terminali’nde bir otobüs firmasında çalışan Emre Kardaş, saat 17.00’den sonra evlerine gideceklerini belirterek, “Bütün yolcularımız önceden arayarak önceden aldıkları biletleri iptal ettirmek istiyor. Çünkü otobüsler de gelmiyor, otogarda gidecek kimse de yok. Nasıl olacak bilmiyoruz. Bu sektörde çalışanlara da bir yardım eli bekliyoruz. Saat 17.00’de kapatıyoruz. Evimize gideceğiz. Evimizde bol bol zaman geçireceğiz. Yurttaşlarımız da evlerinden çıkmasınlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.