Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehidin Evine Ateş Düştü

Bingöl’den geçici görevle gittiği Şırnak’ta şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Cemil Turan’ın evine ateş düştü.Şırnak’ta barikat ve hendeklerin kaldırılması ve il merkezinde bulunan PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehidin Evine Ateş Düştü
Bingöl’den geçici görevle gittiği Şırnak’ta şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Cemil Turan’ın evine ateş düştü.
Şırnak’ta barikat ve hendeklerin kaldırılması ve il merkezinde bulunan PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon devam ederken, Yeşilyurt Mahallesi’nde çıkan çatışmada Bingöl’den geçici görevle giden Uzman Jandarma Çavuş Cemil Turan şehit düştü. Şehidin acı haberi Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yunus Kotaman ve Bingöl İl Jandarma Komutanı Hakan Bayer tarafından eşi Fatma Turan ve çocuklarına verildi.
“BU VATANI KİMSE BÖLEMEYECEK”
Şehidin evinden çıktıktan sonra bir açıklama yapan Vali Köşger, son üç gündür üst üste şehit haberleri alındığını ifade ederek, “Nusaybin’de iki polisimiz şehit düşmüştü. Bugün de bir uzman jandarmamız Şırnak merkezde şehit oldu. Evli ve üç çocuk babası, Bursalı bir şehidimiz var. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, Allah mekânlarını cennet eylesin. Tüm insanlarımızın başı sağolsun. Şehitlerimiz var ama bu vatanı kimse bölemeyecek, bu bayrağı kimse indiremeyecek, bu mücadele devam ediyor. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.
Şehit Turan’ın eşi ve 3 çocuğunun yarın Şırnak’ta düzenlenecek resmi törene katılacağı öğrenildi. Şehidin cenazesi, burada yapılacak resmi törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bursa’ya uğurlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.