Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehidin Eşi "Canımı Kaybettim" Diyerek Feryat Etti

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen 5 güvenlik görevlisinden Jandarma Uzman Çavuş Hidayet Atmış’ın cenazesi, Hatay’ın Kırıkhan ilçesine getirildi. Şehidin eşi, "Hidayetim çok iyiydi. Vallahi...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen 5 güvenlik görevlisinden Jandarma Uzman Çavuş Hidayet Atmış’ın cenazesi, Hatay’ın Kırıkhan ilçesine getirildi. Şehidin eşi, "Hidayetim çok iyiydi. Vallahi çok iyiydi. Canımı kaybettim" diyerek feryat etti.
Jandarma Uzman Çavuş Hidayet Atmış’ın cenazesi, Mardin’deki törenin ardından Kırıkhan ilçesine getirildi. 3 çocuk babası şehit Hidayet Atmış’ın cenazesi askeri konvoyla getirildiği Kırıkhan Devlet Hastanesi morguna konuldu.
Cenaze aracından inerek sinir krizleri geçiren şehit eşi Meryem Atmış, feryadı ile yürek dağladı. Meryem Atmış, "Hidayetim çok iyiydi. Vallahi çok iyiydi. Ben onu kaybettim canımı kaybettim. O beni ayakta tutan tek gerçekti" dedi.
Morg önünde oturan şehit babası Hacı Atmış’ın yanına gelen acılı eş Meryem Atmış, "Rahmetli kardeşini de burada bekledik baba. Yine görevdeydi haber veremedik. Öyle değil mi baba. Gene ağladık gene sızladık haber verememiştik" diyerek gözyaşı döktü. Akrabalarının kollarında morg önüne gelen şehit annesi Meryem Atmış da güçlükle ayakta durdu.
"Vatan sağ olsun daha başka bir şey demem" diyen şehit eşinin bu sözlerine morg önünde bulunan vatandaşlar tarafından alkış tutuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.