Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehidin ablasından ağlatan feryat: "Anneme ve babama selam söyle"

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’de düzenlenen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Kader Acar’ın cenazesi memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesine getirildi. Tabutun başında uzun süre ağlayan nişanlısı Gülüm Uzun, "Kavuşamadık"...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’de düzenlenen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Kader Acar’ın cenazesi memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesine getirildi. Tabutun başında uzun süre ağlayan nişanlısı Gülüm Uzun, "Kavuşamadık" diye feryat etti. Şehidin ablası ise "Ben sana yetemedim. Anneme ve babama selam söyle" diye ağladı.
Zonguldak Havalimanında karşılanan şehidin naaşı konvoy eşliğinde Kdz. Ereğli ilçesine getirildi. Şehidin cenazesi askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşınırken, 2 buçuk aylık nişanlısı Gülüm Uzun ve ailesi güçlükle ayakta durabildi. Bozhane Camii’ne getirilen şehidin tabutu, askerler tarafından omuzlarda taşındı. Bu sırada bir kadın ise "Yeter artık, şehit haberi almak istemiyoruz. Allah bunların belasını versin" diye teröre tepki gösterdi.
Uzun süre gözyaşı döktü
Şehit Uzman Çavuş Kader Acar’ın nişanlısı Gülüm Uzun, tabutun başına gelerek uzun süre gözyaşı döktü. Yaza düğün hazırlığı yapan şehidin nişanlısı, "Sana kavuşmak nasip olmadı kavuşamadık" dedi. Şehidin ablası da "Annem ve babama selam söyle sevdiğine kavuşamadın ama peygamberine kavuştun" diye ağladı. Şehidin ağabeyi ise "Allah cennette buluştursun bizi. Üç günlük dünyaya sığamadı şerefsizler. Hepsiyle ahirette görüşeceğiz. Bu dünya böyle kalmayacak. Yıkılma sen yavrum" diye kardeşinin fotoğrafını öptü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.