Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sazlıdere Barajı’na dökülen hafriyat atıkları havadan görüntülendi

Sazlıdere Barajı’nın çevresine kimliği belirsiz kişilerce dökülerek, barajı tehlikeye sokan hafriyat atıkları ve molozlar, drone ile havadan görüntülendi.Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Sazlıdere Barajı’nın çevresine dökülen...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sazlıdere Barajı’na dökülen hafriyat atıkları havadan görüntülendi

Sazlıdere Barajı’nın çevresine kimliği belirsiz kişilerce dökülerek, barajı tehlikeye sokan hafriyat atıkları ve molozlar, drone ile havadan görüntülendi.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Sazlıdere Barajı’nın çevresine dökülen kimyasal ve hafriyat atıkları tepkilere neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da olaya tepki göstererek, barajı kirletenlerin cezalarının ağır olacağını söyledi. Drone ile görüntülenen Sazlıdere Barajı’nda hafriyat atıklarının baraj çevresine döküldüğü, çevreyi kirlettiği görülüyor.

Kötü niyetli kişilerin baraj çevresine hafriyat atıkları döktüklerini belirten Mustafa Evcil isimli vatandaş, yetkililere seslenerek, "Sazlıbosnayı seven bir kişiyim. Şu anda baraj kenarında görmüş olduğunuz şu çöplerin, halk tarafından, belediye tarafından kaldırılmasını rica ediyorum. Bu atıklar, bu baraja çok çirkin bir görünüm veriyor. Ne olur bunu kaldırsınlar" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.