Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savdes-sen’den 17 Şubat Kahramanlarına Anlamlı Tören

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) tarafından 17 Şubat 2016 tarihinde Ankara Merasim Sokak’ta meydana gelen terör saldırısında araçtan yaralıları çıkararak hastaneye sevklerini sağlayan devlet memurlarına plaket...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Savdes-sen’den 17 Şubat Kahramanlarına Anlamlı Tören
Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) tarafından 17 Şubat 2016 tarihinde Ankara Merasim Sokak’ta meydana gelen terör saldırısında araçtan yaralıları çıkararak hastaneye sevklerini sağlayan devlet memurlarına plaket verildi.
SAVDES Genel Merkezi’nde düzenlenen törende, 17 Şubat 2016 tarihinde Ankara Merasim Sokak’ta meydana gelen terör saldırısında saldırıya uğrayan araçtan yaralıları çıkararak hastaneye sevklerini sağlayan devlet memurları Şahin Budak, Hakan Aytaç, Günhan Deliktaş, Raci Alptekin ve Murat Helvacı’ya üyeler adına teşekkür plaketi sunuldu. Törende konuşan Genel Başkan Tuncay Cengiz, “Bu menfur saldırı nedeniyle yaşanan derin üzüntü ve acıyı dile getirerek, canı pahasına özveride bulunan değerli mesai arkadaşlarımıza camiamız adına minnettarız. Kendilerine Devlet Övünç Madalyası ve TSK Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası verilmesi için Milli Savunma Bakanlığı’na teklifte bulunduk. Şehitlerimizi anma etkinlikleri yaptık, mevlit okuttuk. Ruhları şad olsun. Hep kalbimizde yaşayacaklar. Şehitlerimizin geride kalanları emanetimizdir. Üyemiz olan dört şehidimizin varislerine sendikamız tarafından DOĞA Sigorta ile yapılan kaza sigortası sözleşmesi kapsamında 25’şer bin TL tazminat ödenmesine yönelik idari işlemler devam etmektedir. En kısa zamanda ödemesi gerçekleşecektir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.