Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAVDES-SEN ve SİME-SEN’den FETÖ’nün darbe girişimine tepki

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Emniyet’te görev yapan sivil memurlar, 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü üyeleri tarafından yapılan darbe girişimini protesto etti.Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) ve Sivil Memurlar...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Emniyet’te görev yapan sivil memurlar, 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü üyeleri tarafından yapılan darbe girişimini protesto etti.
Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) ve Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) üyesi sivil memurlar, Kızılay’da toplanarak 15 Temmuz darbe girişimine tepki gösterdi. SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz ve SİM-SEN Genel Başkanı Serdar Dursun’un da katıldığı eylemde ortak açıklamayı, SAVDES-SEN Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Abdul Kadir Akgün okudu. Akgün, sivil memurların dün olduğu gibi bugün de TSK ve Emniyet içerisinde demokrasinin sigortası olan personeller olduğunu kaydetti.
Vatanseverlikle vatan hainliği arasındaki ince çizgide sivil memurların milli iradenin yanında olduğunu gösterdiğini vurgulayan Akgün, “Bizler sivil memurlar olarak FETÖ, PKK, DAEŞ, PYD ve daha ne kadar terör örgütü varsa hepsini lanetliyor, demokrasimizin, parlamentomuzun, seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve seçilmiş Başbakanımızın yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. Yaşananlar bize TSK içinde barınmış, üniformalı teröristlerin olduğunu gösterdiği kadar, zaten bildiğimiz vatanperver, ülkesini seven, devletinden yana olan ve emir komuta zinciri içinde kalan askerlerimiz olduğunu da bir kez daha hatırlatmıştır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.