Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savaş Mağduru Çocuklara ‘Şefkatin Eli’ Etkinliği

Bayındır Memur-Sen Ankara Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Suna Bayar, ”Çocukların en çokta sevgiye ihtiyacı var. Hangi ülkeden olursa olsun bizim için önemli olan insanların karşılıklı olarak sevgi alışverişi içerisinde olması bütün...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayındır Memur-Sen Ankara Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Suna Bayar, ”Çocukların en çokta sevgiye ihtiyacı var. Hangi ülkeden olursa olsun bizim için önemli olan insanların karşılıklı olarak sevgi alışverişi içerisinde olması bütün yaraları sevginin saracağına inanıyorum” dedi.
Bayındır Memur- Sen Ankara Kadın Kolları Komisyonu tarafından savaş mağduru çocuklar için Sıdıka Kınacı İlköğretim Okulunda “Memurun Sesi, Şefkatin Eli” temalı “Bir günlüğüne benimle çocuk olur musun?” sloganıyla barış ve sevgi şenliği düzenlendi.
Çocukların en çok sevgiye ihtiyacı olduğunu belirten Bayındır Memur-Sen Ankara Kadın Kolları Komisyonu Başkan Suna Bayır, “Bölgeye sıklıkla geliyoruz buradaki mağduriyeti sürekli takip ediyoruz. Çocukların her şeye ihtiyacı var en çokta sevgiye ihtiyacı var. Hangi ülkeden olursa olsun bizim için önemli olan insanların karşılıklı olarak sevgi alışverişi içerisinde olması bütün yaraları sevginin saracağına inan birisiyim” şeklinde konuştu.
Çocuklar sevgi ve barışı haykırmak adına havaya balon bıraktı. Balonların her bir rengini çocukların seçtiğini belirten Bayar,” Renkleri kendileri seçtiler beyaz barışı pembe sevgiyi mavi ise kardeşlik ve hoşgörüyü simgeledi” ifadesini kullandı.
Şenlikte çocukların oyun eğlenebileceği şişme oyun parkurları,yarışmaların yanı sıra yiyecek olarak mısır, Pamuk şeker, Osmanlı macunu, limonata, soğuk sandviç verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.