Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SASAM’dan Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Gelecek Sempozyumu

Sağlık Ve Sosyal Hizmetler Çalişanlari Sendikası Sağlık-sen Stratejik Araştırmalar Merkezi Enstitüsü (sasam), Halk Sağlığı Günleri Kapsamında ‘sağlıklı Toplum, Sağlıklı Gelecek’ Sempozyumu Düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SASAM’dan Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Gelecek Sempozyumu
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Çalışanları Sendikası Sağlık-Sen Stratejik Araştırmalar Merkezi Enstitüsü (SASAM), Halk Sağlığı Günleri kapsamında ‘Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Gelecek’ sempozyumu düzenleyecek.
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın da katılacağı sempozyum iki gün sürecek. Açılış ve protokol konuşmalarının yer aldığı ilk gün, Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesinde Halk Sağlığı Politikaları ve Hak Sağlığı Hizmetlerinin Finansmanı başlıklarında iki panel düzenlenecek. Sempozyumun son günü ise, Halk Sağlığı Hizmetlerinin Yönetimi ve Halk Sağlığı Hizmetlerinde İnsan Gücü başlıklı iki panel gerçekleşecek.
SASAM, Halk Sağlığı Günleri’ni her yıl farklı bir temada ele almaya karar vermiş ve ilk sempozyumu geçtiğimiz yıl Sağlık Okur Yazarlığı başlığında ele almıştı. Ülkemizde ilk kez Sağlık-Sen tarafından yapılan sağlık okuryazarlığı araştırmasının da detaylı bir şekilde ele alındığı sempozyumda, bu yönde oturumlar düzenlenmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.