Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saruhanlı’daki depremzedelerin yaraları sarılıyor

Saruhanlı ilçesinde yaşanan depremler sonrasında evleri yıkılan ya da tamamen zarar gören depremzedelerin yaraları; Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Kaymakamlığı ve Saruhanlı Belediyesi’nin destekleriyle sarılıyor.Geçtiğimiz aylarda...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saruhanlı’daki depremzedelerin yaraları sarılıyor

Saruhanlı ilçesinde yaşanan depremler sonrasında evleri yıkılan ya da tamamen zarar gören depremzedelerin yaraları; Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Kaymakamlığı ve Saruhanlı Belediyesi’nin destekleriyle sarılıyor.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan depremler sonucu Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesi’nde bazı vatandaşların evleri büyük hasar gördü ve içinde yaşanamaz hale geldi. Bunun üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Kaymakamlığı ve Saruhanlı Belediyesi’nin işbirliğiyle mevcut evlerin yerine prefabrik evlerin inşası için çalışmalar başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Saruhanlı Kaymakam Vekili İsmail Çorumluoğlu, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar ve Mütevelli Mahalle Muhtarı Mehmet İçigen ile birlikte prefabrik evleri kullanmaya başlayan vatandaşları ziyaret ederek, evleri denetledi. Zor günlerinde yanlarında olan kurumlara teşekkür eden vatandaşlar, heyeti bilgilendirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.