Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıyer’in Son Projesi Maritza Loft Satışa Sunuyor

Martiza Loft Sarıyer Projesi, Sarıyer’in imara açık son projesi olarak Meriç İnşaat Grubu tarafından 10 ay gibi kısa sürede yüzde 45’i tamamlanarak satışa sunuldu.Eylül 2016’da yaşamın başlayacağı 1. etapta ’Kentin Stresinden Uzak...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Martiza Loft Sarıyer Projesi, Sarıyer’in imara açık son projesi olarak Meriç İnşaat Grubu tarafından 10 ay gibi kısa sürede yüzde 45’i tamamlanarak satışa sunuldu.
Eylül 2016’da yaşamın başlayacağı 1. etapta ’Kentin Stresinden Uzak Kent Merkezi’ konseptiyle 22 blok 250 konuttan oluşacak Maritza Loft Sarıyer’in satışlarını Remax Ahenk şirketi üstleniyor. Toplam 25 milyon dolara mal olacak Maritza Loft Sarıyer Projesi’nde arsa alımları dahil 13 milyon dolarlık bir yatırımı sadece kendi öz sermaye fonları ile gerçekleştiren Meriç İnşaat, bunu da müşteriye fiyat olarak olumlu yansıtacak.
Meriç İnşaat’ın geçmişi hakkında bilgi veren Meriç İnşaat Grubu Başkanı Gençağa Meriç, ’’Meriç İnşaat, 45 yıl önce kendisini rahmetle andığım babam Ömer Meriç tarafından kuruldu. O yıllarda İstanbul’un nüfusu az, birinci Boğaz Köprüsü yok, Harem’de otogar var, Anadolu’dan insanlar akın akın İstanbul’a geliyordu. O zamanlarda İstanbul’da çarpık yapılaşma başlamış. Bunun neticesinde modern binalar yok ve depreme dayanıklı binalar da pek yapılmıyordu. Konjektör değişti. O yıllarda biz, yap-sat işi ile Meriç İnşaat firmasını kurduk. O günden bu yana İstanbul’un merkezinde daha çok Beşiktaş, Şişli, Sarıyer, Beykoz, Kadıköy, Bakırköy gibi bölgelerde lüks konutlar yaptık. Trend yükselerek devam ediyor. Bu projelerden bir tanesi Maritza Loft Sarıyer’dir’’ dedi.
’’MARİTZA LOFT PROJESİ ÜZERİNDE BİZZAT ÇALIŞTIM’’
Maritza Loft Projesi üzerinde bizzat çalıştığını belirten Meriç, ’’Şirkette projelerin yönetimini özellikle ben yapıyorum. Bu projeye çok emek verdim. Bir gecekondu ve dönüşüm bölgesiydi. 60 bin metrekare büyük bir alan. Buradaki gecekondu sahipleriyle uzlaşarak arsaların bir kısmını satın aldık. Bir kısmını ise kat karşılığı aldık. Ortalama proje alanı 20 bin m2’dir. 20 bin m2 üzerinde 22 bloktan oluşan ve toplamda 250 konutun olduğu karma bir projedir. Bu proje içinde bahçe dubleksi, çatı dubleksi, ara katlar,müstakil villalar, 2 daireli villalar, 4 daireli villalar yer alıyor. Çevrenin ihtiyacına göre bir projedir’’ dedi.
’’İSTANBUL’DA KISA SÜREDE EN FAZLA DEĞER KAZANAN YAPILARDAN’’
Maritza Loft Projesi’nin avantajlarını sıralayan Meriç, ’’Bir tarafı deniz, bir tarafı orman, Sarıyer sırtlarında, havası en temiz, Karadeniz kıyısında yer alan bir projedir. Lokasyon olarak çok merkezi bir yerdedir. Yeni havalimanına 3 dakika mesafede, Yavuz Sultan Selim Köprüsü 2 dakika mesafede ve yürüyerek Sarıyer merkezden sahile ulaşabiliyorsunuz. Bu avantajları olan proje, İstanbul’da kısa sürede en fazla değer kazanan yapılardandır’’ diye konuştu.
’’YENİ PROJELERİMİZ DEVEM EDİYOR’’
45 yıldır sürekli kaliteli konut projeleri ürettiklerine dikkat çeken Meriç, ’’İstinye’de satışları devam eden Maritza İstinye projemiz var. Beykoz’da 60 dönüm arazi üzerine kurduğumuz Maritza Vadi diye bir projemiz var. O bölgenin en lüks konutlarını ve yaşanabilir en kaliteli siteyi orada yapmaya karar verdik. Allah izin verirse, Ağustos sonunda o projenin temellerini atmayı düşünüyoruz’’ şeklinde konuştu.
Projede 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri, bahçe dubleksleri, ara kat daireler ve çatı dubleksleri bulunuyor. Ayrıca müstakil villaların da yer aldığı proje, depreme dayanıklı zemin üzerinde, en son deprem yönetmelikleri, 1. kalite marka ve malzemeler kullanarak inşaa ediliyor.
’’TRABZONSPOR MARAKSINI LAYIK OLDUĞU YERE ÇIKARACAĞIZ’’
Aynı zamanda Trabzonspor’un Genel Sekteri olan Gençağa Meriç, ’’ Zamanımın büyük bölümünü Trabzonspor’a ayırıyorum. Biz geldiğimizde çok büyük mali sıkıntılar içindeydi. Şuanda dibe vurmuş Trabzonspor var. Trabzonspor büyük bir markadır. Biz bu markayı layık olduğu yere çıkaracağız. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Çok ciddi kadro ve çalışmayla yarışmacı, savaşan, güzel bir takım kurmayı planlıyoruz. Önümüzdeki 5 yılın iskeletini oluşturmayı planlıyoruz. Trabzonspor her zaman iddialı olmuştur. İddialı olmaya devam edecektir. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun’’ dedi.
’’TRABZONSPOR İÇİN YAKINDA ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR’’
Trabzonspor taraftarını müjdeler veren Meriç, ’’Trabzonspor için yakında duyuracağımız çok güzel projelerimiz var. Bu projelere taraftarlarımızın ilgi göstermesini istiyorum. Yeni statta, yeni heyecan başlatacağız. Taraftarların kombinelere ve localara ilgi göstermelerini istiyorum. 200 bin forma satışı projesini başlatıyoruz. Bütün taraftarlarımızın bu projeye ilgi göstermesini ve hep beraber Trabzonspor’u layık olduğu yere taşımayı umuyorum. Tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.