Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarayköy’de doğalgaz aboneliği başladı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde doğalgaz kullanımı için ilk abone dağıtımı gerçekleştirildi. 2017 yılında 3 bin 250 daireye ulaşacak şekilde doğalgaz hattı döşendiğini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2018...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarayköy’de doğalgaz aboneliği başladı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde doğalgaz kullanımı için ilk abone dağıtımı gerçekleştirildi. 2017 yılında 3 bin 250 daireye ulaşacak şekilde doğalgaz hattı döşendiğini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2018 yılında hedeflenen rakamın 2 bin 150 konut olduğunu söyledi.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde 2017 yılında başlatılan 21 kilometrelik doğalgaz hattı çalışmalarının ardından abonelik alma işlemleri Sarayköy Belediyesi hizmet binası altında açılan doğalgaz abone ofisinde başladı. İlçenin ilk doğalgaz abonesi 55 yaşındaki Adnan Esen oldu. Esen’in abone evrakları Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından teslim edildi.

Büyük bir heyecanla Sarayköy’de doğalgaz çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Doğalgaz abonelik işlemlerimize başlamış bulunmaktayız. Tüm hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun. Doğalgaz kullanımı modernliği ve gelişmişliği gösteren büyük bir hizmettir. 24 Mart 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitinginde yapmış olduğu duyuruyla ilçemize doğalgaz müjdesini vermişti. Bu süre içinde ilgili kurum ile çalışmalara başladık. 21 kilometre doğalgaz hattının şehir içine döşeme çalışmaları tamamlandı. 2017 yılında 3 bin 250 daireye ulaşıldı. 2018 yılı hedefi ise 2 bin 150 konut. Bugünden itibaren de yoğun bir ilgi ile abonelik işlemleri başladı. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Özbaş, “Hizmetin ilçemize gelmesi aşamasında bizlere destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçemizde doğalgaz çalışmaları sırasında sabırla desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

Sarayköy’ün ilk doğalgaz abonesi olan emekli 55 yaşındaki Adnan Esen, “Bizim için çok büyük bir hayaldi. İlçemize böyle büyük bir hizmetin geleceğini tahmin etmiyorduk. Şuandaki sistemi görünce emin olduk. İlçemize böyle büyük yatırımlar yaptıkları için başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.