Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sapıens Idıt, Kasko Ve Trafik Sigortası Ürünlerini Yönetecek

Anadolu Sigorta ile Sapiens stratejik ilişkilerini bir adım ileriye taşıyan sözleşmeye imza attı.Sapiens IDIT, böylece Anadolu Sigorta’nın önemli ana iş kollarından birisi olan Kasko ve Trafik sigortası ürünlerini yönetecek.Sigorta sektörüne...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Sigorta ile Sapiens stratejik ilişkilerini bir adım ileriye taşıyan sözleşmeye imza attı.
Sapiens IDIT, böylece Anadolu Sigorta’nın önemli ana iş kollarından birisi olan Kasko ve Trafik sigortası ürünlerini yönetecek.
Sigorta sektörüne yönelik yazılım çözümlerinin önde gelen tedarikçilerinden biri olan ve finansal hizmetler sektöründe giderek varlığını artıran Sapiens International Corporation, (NASDAQ ve TASE: SPNS), bugün Türkiye’de özel sigorta şirketi olarak faaliyet gösteren Anadolu Sigorta’nın Sapiens ile olan stratejik ortaklığını genişletme kararı aldığını duyurdu.
Bireysel sağlık, kurumsal sağlık, bireysel konut ve yangın sigortaları ürünleri ile zorunlu deprem sigortası (DASK) gibi alanlarda görülen başarısının ardından Sapiens IDIT yazılımı paketi şimdi de Anadolu Sigorta’nın faaliyet gösterdiği en önemli alanlardan biri olan oto ürünleri branşını destekleyecek.
Anadolu Sigorta’nın bilgi ve iletişim teknolojilerinden sorumlu genel müdür yardımcısı Mehmet Abacı, "Sağlık ve yangın sigortaları branşları için gözlemlediğimiz başarılı geçişin ardından kasko ve trafik poliçelerimizin içinde yer aldığı oto sigortaları branşımız için de aynı platformu kullanmaya karar verdik. Tüm ürünlerimizin tamamını tek bir çatı altında toplamak, rekabetçi Türkiye pazarında bir adım önde olmamızı sağlayacak geçiş projemizin önemli bir parçasını oluşturuyor. Oto sigortaları konusunda çok geniş bir bilgi birikimine ve deneyime sahip olan Sapiens, Anadolu Sigorta’nın hem güvenilir danışmanı hem de çözüm ortağıdır.”
Sapiens Başkanı ve CEO’su Roni Al-Dor, Anadolu Sigorta’nın Sapiens’e olan güveninin mevcut sözleşme kapsamının genişlemesini sağlamasından ve bir yandan da şirketin büyüme momentumuna katkıda bulunmasından oldukça mutlu olduklarını belirterek "Sapiens IDIT yazılım paketinin sunduğu en önemli avantajlardan biri elementer sigorta şirketlerinin kendi hızlarında büyümeye devam etmelerini sağlarken, bir yandan da mevcut ürün ve hizmet yelpazelerini tek bir çatı altında toplanmalarını sağlayan bir platform olmasıdır.” diye konuştu.
Sapiens IDIT’in modüler yapısı, sigorta kapsamında yer alan tüm teminatların düzenlenmesinden yenilenmesine ve hasar tazminatı süreçlerini de kapsayacak şekilde genel, elementer ve sağlık sigortaları alanlarında tam kapsamlı bireysel, kurumsal ve özel sigortacılık çözümlerini bir arada sunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.