Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’nın Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve daha sonra şehit düşen Uzman Onbaşı Sedat Sağır’ın cenazesi Şanlıurfa’da gözyaşları içinde defnedildi.Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün teröristlerle...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve daha sonra şehit düşen Uzman Onbaşı Sedat Sağır’ın cenazesi Şanlıurfa’da gözyaşları içinde defnedildi.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Uzman Onbaşı Sedat Sağır’ın cenazesi, gözyaşları içinde defnedildi. Yeni mezarlıktaki şehitlikte kılınan cenaze namazına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Müftüsü İhsan Açık, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, baba Mehmet Sağır, şehidin erkek kardeşleri, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze namazını Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık kıldırdı. İl Müftüsü helallik isterken, oğlunun tabutuna son defa bakan baba Mehmet Sağır gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Aynur Sağır ise kadın askerlerin yardımıyla güçlükle ayakta durabildi.
Namazın ardından omuzlarda taşınan şehidin cenazesi, yeni şehitlikte gözyaşları ve dualarla defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.