Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfalıların Bakanlar Kurulu Sevinci

13 yıl sonra Bakanlar Kurulunun Ankara dışında Şanlıurfa’da yapılması vatandaşlar tarafından büyük sevinçle karşılandı.Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki Bakanlar Kurulu toplantısının, Şanlıurfa’da yapılması vatandaşlarda...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfalıların Bakanlar Kurulu Sevinci
13 yıl sonra Bakanlar Kurulunun Ankara dışında Şanlıurfa’da yapılması vatandaşlar tarafından büyük sevinçle karşılandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki Bakanlar Kurulu toplantısının, Şanlıurfa’da yapılması vatandaşlarda büyük heyecan uyandırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanların da katıldığı Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü programından ayrılan vatandaşlar, Bakanlar Kurulu toplantısının Şanlıurfa’da yapılmasının bölgedeki terörü bitireceğini ifade etti.
Şanlıurfalılar, “Eskiden bakan değil, valiyi zor görüyorduk. Şimdi hamt olsun, Başbakan ve bütün Bakanlarımız burada, yanımızdalar” ifadelerini kullandı. PKK’nın asla Kürtleri temsil etmediğini söyleyen bir vatandaş, teröre de tepki gösterdi. Şehit haberlerinin gelmesini artık istemediklerini dile getiren Şanlıurfalılar, barışın bir an önce gelmesini istedi. “Allah Başbakan ve Bakanlardan razı olsun” diyen Şanlıurfalılar, “Allah onları başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.