Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfalılar bayram namazı için Balıklıgöl’e akın etti

Şanlıurfa’da binlerce kişi bayram namazını kılmak için Balıklıgöl’e akın etti.Şanlıurfa’da bayram namazını Hz. İbrahim’in makamı olarak bilinen Balıklıgöl’de kılmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren burada...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da binlerce kişi bayram namazını kılmak için Balıklıgöl’e akın etti.
Şanlıurfa’da bayram namazını Hz. İbrahim’in makamı olarak bilinen Balıklıgöl’de kılmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren burada bulunan camilere akın etti. Balıklıgöl içerisinde bulunan en büyük camilerden biri olan Dergah Camii’ne gelen vatandaşlar, bayram namazını hep birlikte kıldı. Camilere sığmayan cemaat her zaman olduğu gibi namazı bahçede kıldı. Vatandaşlar namazın ardından ellerini açıp dua etti.
Namazın ardından Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, İl Müftüsü İhsan Açık ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşların bayramını kutladı. Vatandaşlar kutlamanın ardından cami içerisinde bulunan Sakal-ı Şerif’i de ziyaret etti. Ziyarette uzun kuyruklar oluştu.
Camiden çıkan vatandaşlar ise birbirlerinin bayramını kutladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.