Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’dan Bursa’ya Atanan Vali İzzettin Küçük:

Bursa Valiliğine Atanan İzzettin Küçük

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’dan Bursa’ya Atanan Vali İzzettin Küçük:
Şanlıurfa Valiliği’nden Bursa Valiliği görevine tayin edilen İzzettin Küçük, Peygamberler Şehri Şanlıurfa’dan Osmanlı’nın ilk payitahtı Bursa’ya tayin edilmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "İnşallah Bursalılarla birlikte güzel ve iyi işlere imza atacağız" dedi.
Vali Küçük, İhlas Haber Ajansı’na kısa bir değerlendirmede bulundu. Göreve 15 gün içinde başlayacağını ifade eden Vali Küçük, atanma haberinin dün akşam kendisine tebliğ edildiğini ve bundan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydederek, "Bursalılara selam hürmet ve sevgilerimi iletiyorum. Benim için büyük mutluluk heyecan. En büyük amacım Bursalıların yüzünü güldürmek ve ismini yüceltmek. Bursa çok sevdiğim bir tarih ve medeniyet şehri. Bursa’da gidip geldiğim, muhakkak ziyaret ettiğim kişiler, dostlarım var. Uludağ’ı, Osmanlı’nın ilk başkenti olması sebebiyle ecdadımızı ve evliyaları ziyaret ediyorum. Türkiye’de yaşayan her insanın ziyaret ettiği güzel ve nadide bir şehir" diye konuştu.
Şanlıurfa’ya henüz veda etmediğini, 15 Haziran gibi Bursa’da olacağını kaydeden Vali Küçük, "İnşallah Ramazan ayında ve bayrama Bursa’da ulaşacağız. Bursalılarla birlikte güzel işlere imza atacağız" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.