Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da 19 Mayıs Kutlamaları

Şanlıurfa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları yapıldı.Şanlıurfa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Şehitlik Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı....

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları yapıldı.
Şanlıurfa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Şehitlik Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Atatürk Anıtı’ndaki törene Vali Vekili Uğur Sezer, Vali Yardımcısı Uğur Şenlik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kenan Hakan Keşküş, kamu kurumlarının temsilcileri, öğrenciler, izciler, genç sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören, Şehitlik Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından kortej yürüyüşüyle devam etti. Öğrencilerle birlikte kortej yürüyüşüne katılan protokol üyeleri halka açık törenin yapılacağı Topçu Meydanı’na geldi.
GENÇ SPORCULAR MARİFETLERİNİ SERGİLEDİ
Topçu Meydanı’ndaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kenan Hakan Keşküş, işgal altında olan vatan topraklarının nasıl kurtarıldığını ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın öneminden bahsetti. Yapılan konuşmanın ardından genç sporcular çeşitli gösteriler sergiledi.
Tören, daha önce yapılan yarışmalarda ödül kazananlara ödüllerinin teslim edilmesiyle son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.