Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKON Genel Başkanı Atasoy, Bakan Kılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından bakanlıkta kabul edildi.Nezaket Emine Atasoy, kabulde yaptığı konuşmada bakanlığın...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından bakanlıkta kabul edildi.
Nezaket Emine Atasoy, kabulde yaptığı konuşmada bakanlığın çalışmalarına değindi. Darbe girişimini de hatırlatan Atasoy, "Gençlik ve Spor Bakanlığı takdire şayan çalışmalar yapmaktadır. İş dünyası olarak gençlik ve spora yapılan yatırımlar ve çalışmalar bizi mutlu etmektedir. Türkiye iş dünyası olarak bu ve buna benzer her türlü darbe girişimini kınıyoruz. Bu süreçte her zaman hükümetimizin yanındayız" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise, "Ziyaretiniz için teşekkür ederim. 15 Temmuz’da Türk halkı darbe girişiminde bulunanlara gereken cevabı vermiştir" dedi.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu da ziyarette hazır bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.