Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanayi devinden görevden alınmalarla ilgili açıklama

Petkim PetroKimya Holding A.Ş.’den görevden alınmalarla ilgili yapılan açıklamada, "Petkim’in çeşitli departmanlarında görev yapan 27 çalışanımızın iş akdi, norm kadro yapılanması ve verimlilik amacıyla tüm yasal hakları ödenmek...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Petkim PetroKimya Holding A.Ş.’den görevden alınmalarla ilgili yapılan açıklamada, "Petkim’in çeşitli departmanlarında görev yapan 27 çalışanımızın iş akdi, norm kadro yapılanması ve verimlilik amacıyla tüm yasal hakları ödenmek suretiyle feshedilmiştir" denildi.
Dünyaca ünlü sanayi kuruluşları arasında yer alan Socar Petkim, basında yer alan görevden alınmalarla ilgili bir açıklama yaptı. Çeşitli departmanlarda 27 çalışanın iş akdinin feshedildiği belirtilirken, açıklamalarda şu ifadeler yer aldı:
"SOCAR Türkiye’nin iştiraki olan Petkim, yönetim kurulumuzun aldığı karar kapsamında, iş süreçlerini daha dinamik hale getirmeyi amaçlayan tepeden aşağıya yeniden yapılanma içinde bulunmaktadır. Halen Petkim’de gerçekleştirilen organizasyonel değişiklikler de üç aydır sürdürülen bu çalışmaları kapsamaktadır. Petkim’in çeşitli departmanlarında görev yapan 27 çalışanımızın iş akdi, norm kadro yapılanması ve verimlilik amacıyla tüm yasal hakları ödenmek suretiyle feshedilmiştir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.