Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanatçı Mehmet Aslan uyuşturucu bağımlılığına karşı öğrencilere bilgi verdi

Sanatçı Mehmet Aslan, İnönü Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye katılarak uyuşturucu bağımlılığı hakkında öğrencilere bilgiler verdi.Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformu (MÜNÖP) tarafından Hoca Ahmet Yesevi Kongre Merkezinde...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanatçı Mehmet Aslan, İnönü Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye katılarak uyuşturucu bağımlılığı hakkında öğrencilere bilgiler verdi.
Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformu (MÜNÖP) tarafından Hoca Ahmet Yesevi Kongre Merkezinde düzenlenen söyleşide Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Mehmet Aslan, uyuşturucuya karşı başlatmış olduğu ve yürütücülüğünü üstlendiği “Bağımlılığa Karşı Gel Kardeşim” isimli sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgi verirken, Türkiye’de sentetik uyuşturucu kullanımının artmasının oluşturduğu büyük tehlikeye dikkat çekti. Proje dahilinde üniversite ve liseleri gezerek gerçekleştirdikleri söyleşilerde gençleri uyuşturucu kullanımına karşı bilinçlendirmeyi amaçladıklarını anlatan Aslan, “Bağımlığa Karşı Gel Kardeşim Projesi bir hayat kurtarma projesidir. Uyuşturucuya karşı mücadele projesidir. Bu proje kapsamında gençlerimizi bilinçlendirmek, akabinde bu problemi yaşayan insanları hayata geri kazandırmak arzusundayız” dedi. Yaklaşık 2 saat süren söyleşide öğrencilerle sık sık sohbet de eden Aslan, gençlere uyuşturucu bağımlısı olmamaları için dikkat etmeleri gereken hususlarda da uyarılarda bulundu. Mehmet Aslan söyleşi sonunda öğrencilerle fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.