Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’dan Doğudaki Pöh’lere Destek

Samsun’da bulunan şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri, topladıkları yardım malzemelerini ve öğrencilerin yazdığı mektupları Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan polislere gönderdi.Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’dan Doğudaki Pöh’lere Destek
Samsun’da bulunan şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri, topladıkları yardım malzemelerini ve öğrencilerin yazdığı mektupları Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan polislere gönderdi.
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi üyeleri, Diyarbakır’ın Silvan ve Şırnak’ın Silopi ilçesinde görevli polis özel harekat (PÖH) ekiplerine göndermek üzere hazırladıkları, tişört, çorap ve ortaokul öğrencilerin yazdığı mektupları İl Emniyet Müdürlüğü personellerine teslim etti.
EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz Silvan ve Silopi ilçesinde görev yapan PÖH’lere hazırladıkları çorap, tişört ve ilkokul öğrencilerinin yazdıkları mektupları gönderilmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmetler Şubesi’ne teslim etmeden önce ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi.
Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine destek amaçlı böyle bir yardım gerçekleştirdiklerini belirten Bilal Erim, "Kardeşlerimize bir nebze de destek olmak istedik. Samsun’dan onlara çeşitli hediyeler gönderiyor ve her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Ayrıca 75 öğrencilerimiz de onlara moral mektubu gönderdi. Ben 2 tanesini okudum, çok etkilendim. İnşallah Güneydoğu’da görev yapan polislerimiz hediyelerimiz alınca sevinirler" dedi.
Gönderdikleri hediyelerin küçük ama manevi açıdan değerli olduğunu dile getiren Necati Yılmaz da güvenlik güçlerini sevindirdikleri için mutlu olduklarını vurguladı.
Gaziler de gönderilen yardımların orada görev yapan güvenlik güçlerini olumlu etkileyeceğini ifade ettiler.
EMŞAV Karadeniz Temsilciliği’nde gerçekleşen etkinliğe, asker ve polis gazileri ve şehit yakınları katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.