Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’dan Almanya’ya evlilik teklifi

Almanya’dan Samsun’a yağ aldırma operasyonu için gelen genç kadın, Berlin’deki erkek arkadaşına evlilik teklifinde bulunmak için pankart hazırlayıp video çekti.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Almanya’dan Samsun’a yağ aldırma operasyonu için gelen genç kadın, Berlin’deki erkek arkadaşına evlilik teklifinde bulunmak için pankart hazırlayıp video çekti.

Almanya Berlin’den FBM Tıp Merkezi’ne Doç. Dr. Hayati Akbaş’a yağ aldırma (liposuction) operasyonu için gelen Dilek Tezcan, Berlin’deki erkek arkadaşı Yaşar Şahin’e evlenme teklifi etmek için bir plan yaptı. “Benimle evlenir misin?” yazan bir pankart hazırlatan Dilek Tezcan, erkek arkadaşı Yaşar Şahin’e evlilik teklif etmek için video çekti. Çektiği filmi erkek arkadaşına sinema izlemeye götürdüğünde izletecek olan Tezcan, burada erkek arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yapacak.

Erkek arkadaşına evlilik teklif edeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Dilek Tezcan, “Almanya Berlin’de yaşıyorum. Samsun’a gelmişken boş dönmeyeyim dedim. Hayat arkadaşıma buradan evlilik teklifi yapmak istedim. Onun için pankart hazırlattım. Bugün bayağı bir video çekimi yaptık. Berlin’e gidince ona sürpriz yapacağım. Almanya’ya döndüğümde kendisini akşam yemeğine davet edeceğim. Ondan sonra da sinemada güzel bir aşk filmi izleyeceğiz. O öyle zannedecek. Ama aslında bütün günümü alan video çekimim sinemada oynayacak ve aynı zamanda ona evlenme teklif edeceğim. İkimizin de ikinci baharı. Birbirimize söz verdik. İkimiz de evlenme teklifi yapacağız. Birbirimize sürpriz yapacağız. Daha o yapmadı. Umarım yapacak, ben elimden geleni yaptım. Samsun’u ayağa kaldırdım. İnşallah teklifime ‘evet’ cevabı alırım” dedi.

Samsunlular, bir kadının erkeğe sürpriz evlilik teklifi yapmasını değerlendirdi. Bazı vatandaşlar durumu olumlu bulurken bazıları ise kadınların evlilik teklif etmesinin ileride sorun çıkarabileceği görüşünü dile getirdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.