Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluk Maçında Sevgilisine Evlenme Teklif Etti

Birinci Amatör Ligi’nde şampiyonluk ipini namağlup göğüsleyen 1877 Alemdağ Spor oyuncusu Yalçın Yıldız, sevgilisi Zeynep Tuğçe Şen’e 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelen şampiyonluk maçı öncesinde evlenme teklifi etti. Çiftin...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birinci Amatör Ligi’nde şampiyonluk ipini namağlup göğüsleyen 1877 Alemdağ Spor oyuncusu Yalçın Yıldız, sevgilisi Zeynep Tuğçe Şen’e 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelen şampiyonluk maçı öncesinde evlenme teklifi etti. Çiftin mutluluğuna taraftarlar da şahit oldu.
Çekmeköy’ün öne çıkan spor kulüplerinden biri olan 1877 Alemdağ Spor, bu yıl Amatör Ligi’nde şampiyonluğu namağlup elde etti. Taraflar, Çakmakspor maçı öncesi şampiyonluklarını kutlarken, maç öncesinde yüzlerce insanın önünde sürpriz bir evlenme teklifi gerçekleşti.
Kulübün yıldız oyuncuların Yalçın Yıldız, seyircilerin arasında hiçbir şeyden haberi olmayan sevgilisi Zeynep Tuğçe Şen’e herkesin önünde evlenme teklifi etti. Takım oyuncuları maça ’Tuğçe benimle evlenir misin?’ pankartıyla çıkınca taraftarlardan hep bir ağızdan ’Tuğçe evet desene’ tezahüratları yükselmeye başladı. Sürpriz teklif karşısında heyecanı yüzünden okunan genç kız, tezahüratlar eşliğinde taraftarların arasından stada indi. Genç kız, yüzlerce insanın önünde futbolcu sevgilisinin hediyesi olan çiçekleri alarak evlenme teklifini kabul etti. Oyuncu Yalçın Yıldız ise, sevgilisinin evlenme teklifini kabul etmesi üzerine sevinçten kız arkadaşına sarıldı.
"BUGÜN BİZİM GÜNÜMÜZ"
Genç oyuncu Yalçın Yıldız, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: "Bugün Sevgililer Günü. Biz bugün ayrıca şampiyonuz ve çok mutlu bir günümüz. Kız arkadaşımla da aynı zamanda mutlu bir günümüz. Ben bunu çok düşündüm. Haberi yoktu. Hatta bir saat önce falan kavga ettik. Gelmemeyi de düşünüyordu. Namağlup şampiyonluğumuz ile namağlup bir şekilde hayatımızı birleştireceğiz."
Zeynep Tuğçe Şen ise, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Çok mutluyum. Bugün bizim günümüz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.