Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salman: “Kadınlarımız partimizin ve ülkemizin gücüne güç katıyor”

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Kadınlarımızın fedakârlıkları ile Türkiye’nin güçlü geleceğini kuracağız” dedi.AK Parti Gemlik İlçe Kadın Kolları kongresi yapıldı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salman: “Kadınlarımız partimizin ve ülkemizin gücüne güç katıyor”

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Kadınlarımızın fedakârlıkları ile Türkiye’nin güçlü geleceğini kuracağız” dedi.

AK Parti Gemlik İlçe Kadın Kolları kongresi yapıldı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Zekeriya Birkan, Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, il ve ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile partililer ve vatandaşların katıldığı kongre sonucunda mevcut başkan Şükran Ersöz güven tazeleyerek yeni yönetimi ile görevini sürdürdü.

Kongrede teşkilat mensuplarına seslenen AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, kongreler sürecini patilerine yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde sürdürdüklerini belirtti. Salman, kadın kollarının, teşkilatlarının belkemiği konumunda olduğunu söyleyerek, “Evlerinden, ailelerinden, işlerinden feragat ederek yaptıkları fedakâr çalışmalarla kadınlarımız, teşkilatlarımızın, Bursa’mızın ve ülkemizin gücüne güç katıyor. İnşallah yeni dönemde de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda hep birlikte çalışacağız. Kongremizde görevini sürdüren Şükran Ersöz başkanımıza ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Kongremiz ilçemize, partimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olsun” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.