Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saldırıda yaralanan Derik Kaymakamı Gaziantep’e getirildi

Mardin’in Derik ilçesinde, PKK’lı teröristlerce kaymakamlık binasına düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, 112 ambulans helikopterle Gaziantep’e getirildi.Mardin’in Derik ilçesinde, PKK’lı teröristlerce...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Derik ilçesinde, PKK’lı teröristlerce kaymakamlık binasına düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, 112 ambulans helikopterle Gaziantep’e getirildi.
Mardin’in Derik ilçesinde, PKK’lı teröristlerce kaymakamlık binasına düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, Mardin’den Gaziantep’e sevk edildi. 112 ambulans helikopter ile Gaziantep Kamil Ocak Stadı’na getirilen Safitürk, hazır bekletilen 122 acil sağlık ekipleri tarafından Dr. Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesine nakledildi. Başından ve göğsünden ağır yaralanan Safitürk’ün ameliyata alındığı öğrenildi.
Kaymakam Safitürk, Mardin’in Derik ilçe belediyesine kayyum olarak atanmıştı. Saldırıda, Safitürk ile birlikte 2 koruma polisi ve 2 sivil de yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.