Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saldırıda Ölen Havalimanı Çalışanları Gözyaşlarıyla Anıldı

Atatürk Havalimanı’daki saldırıda hayatını kaybeden 15 havalimanı çalışanı için tören düzenlendi. Hayatını kaybedenler gözyaşları ve karanfillerle anıldı.Atatürk Havalimanı’da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürk Havalimanı’daki saldırıda hayatını kaybeden 15 havalimanı çalışanı için tören düzenlendi. Hayatını kaybedenler gözyaşları ve karanfillerle anıldı.
Atatürk Havalimanı’da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 15 havalimanı çalışanı için olayın meydana geldiği Dış Hatlar Terminali’nde tören düzenlendi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal, DHMİ Baş Müdürü Timur Alp Bayrak, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, TAV CEO’su Sani Şener, olayda hayatını kaybedenlerin yakınları, yüzlerce havalimanı çalışanı ve çok sayıda yolcu katıldı. Tören alanına hayatını kaybedenlerin fotoğrafları bırakılarak ‘Unutmayacağız’ notu yazıldı.
Törende hayatını kaybedenler için dualar edildi. Ölenlerin yakınları ve iş arkadaşları gözyaşları içerisinde tören alanına karanfiller bıraktı. Daha sonra törene katılanlar alkışlarla tören alanından ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.