Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakin şehir Şavşat’ın sonbahar güzelliği

SAKİN ŞEHİR' (CİTTASLOW) UNVANLI, ARTVİN'İN ŞAVŞAT İLÇESİ, SONBAHARLA BİRLİKTE OLUŞAN RENK CÜMBÜŞÜ İLE GÖRENLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2020 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakin şehir Şavşat’ın sonbahar güzelliği

’Sakin şehir’ ünvanlı Artvin’in Şavşat ilçesi sonbaharla birlikte oluşan renk cümbüşü ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

Doğu Karadeniz’de sonbaharla birlikte yeşilin yerini sarı tonlar almaya başladı. Artvin’in doğal güzellikleri ile büyüleyen Şavşat ilçesi de sonbaharla rengarenk oldu. 2015 yılında ’Sakin Şehir’ (Cittaslow) unvanı alan ve her mevsim ziyaretçilerini ağırlayan Şavşat ilçesi, yeşilin yanı sıra sarı, turuncu ve kırmızının tonlarını sergileyen ağaçlarla kaplı ormanları, görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Yeşil doğası ve coğrafi güzellikleriyle yerli-yabancı turistlerin ziyaret ettiği Şavşat ilçesi renk değiştiren bitki örtüsü, ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

Şavşatlı fotoğraf sanatçısı Güner Yazar tarafından çekilen ilçenin sonbahar fotoğrafları ressamların yağlı boya tablolarını andırıyor. Birçok sosyal medya hesaplarında yayınlanan bu fotoğraflar ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlanmış oluyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.