Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da Sevgi Evi’ne Müfettiş İncelemesi

Sakarya’da kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocukların kaldığı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda görevli 6 personel çocuklar üzerinde psikolojik sosyal gelişimlerini olumsuz etkileyen davranışlarda bulundukları gerekçesiyle...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocukların kaldığı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda görevli 6 personel çocuklar üzerinde psikolojik sosyal gelişimlerini olumsuz etkileyen davranışlarda bulundukları gerekçesiyle görevden alındı.
Arifiye ilçesinde bulunan kimsesiz ve korunmaya muhtaç 0-6 yaş ile 7-17 yaş arası çocukların kaldığı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda, koruyucu ailelerin 2 zihinsel engelli çocuğun şiddet gördüğünü bildirmesi üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müfettiş göndererek inceleme başlattı. Müfettişlerin yaptıkları incelemeler sonucunda çocuklar üzerinde psikolojik sosyal gelişimlerini olumsuz etkileyen davranışlarda bulundukları gerekçesiyle, hizmet alımı ile kurumda çalışan 2’si temizlik, 4’ü bakım görevlisi olmak üzere 6 personelin görevlerine son verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.