Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da polis ve bekçiler yardım ödemelerini ailelere ulaştırdı

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN AÇIKLADIĞI EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI DESTEK PAKETİ PROGRAMI KAPSAMINDA PTT ARACILIĞIYLA YAPILAN BİN LİRALIK YARDIM ÖDEMELERİ SAKARYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI POLİS VE BEKÇİLER TARAFINDAN HAK SAHİPLERİNİN BULUNDUKLARI ADRESLERE GİDİLEREK TESLİM EDİLİYOR.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2020 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2020 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da polis ve bekçiler yardım ödemelerini ailelere ulaştırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi Programı kapsamında PTT aracılığıyla yapılan bin liralık yardım ödemeleri Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ve bekçiler tarafından hak sahiplerinin bulundukları adreslere gidilerek teslim ediliyor.

Salgın nedeniyle vatandaş üzerinde oluşan sosyo-ekonomik yükü hafifletmek amaçlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile vatandaşlara yönelik Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi Programı adı altında tedbir paketi yürürlüğe konulmuştu. Yardım dağıtımında yaşanan yoğunluk ve vatandaşların sağlık güvenliğinin riske atılmaması adına PTT şubeleri geçici olarak kapatılması ve yardımların PTT dağıtıcıları tarafından İl Emniyet Müdürlükleri iş birliği içerisinde, kolluk kuvvetleri ve bekçilerle evlere yapılacağı bildirilmişti. Bu kapsamda hak sahiplerine ödemeler, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları ve bekçiler tarafından evlerine götürülerek yapılıyor. Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.