Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da belediyelerin etkinliklerinde havai fişek kullanılmayacak

HENDEK’TE GERÇEKLEŞEN PATLAMANIN ARDINDAN SAKARYA BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELERİ ALDIKLARI ORTAK KARARLA HİÇBİR ETKİNLİKTE HAVAİ FİŞEK KULLANMAYACAK.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2020 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2020 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da belediyelerin etkinliklerinde havai fişek kullanılmayacak

Hendek’te gerçekleşen patlamanın ardından Sakarya Büyükşehir ve ilçe belediyeleri aldıkları ortak kararla hiçbir etkinlikte havai fişek kullanmayacak. Temmuz Meclis Toplantısı’nda kararı açıklayan Başkan Ekrem Yüce, “Grup toplantımızda ortak kararla belediyelerimizin etkinliklerinde havai fişek kullanımını kaldırdık. Duyarlılık gösteren tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, hemşehrilerimden hassasiyet bekliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Sosyal Gelişim Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündem dışı konuşmaların ardından 5 ilave ile 65 gündem maddesi karara bağlandı.

Artık Sakarya’da yerel yönetimlerin etkinliklerinde havai fişek kullanımını ortak bir karar ile kaldırdıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Grup toplantımızda ilçe belediyelerimizle aldığımız karar sonrasında etkinliklerde havai fişek kullanımını kaldırdık. Ortak bir karar aldık. Artık hiçbir etkinliğimizde havai fişek kullanmayacağız. İnşallah Sakarya’mızda Büyükşehir başta olmak üzere diğer belediyeler kutlamalarda bunu yapmayacak. Duyarlı olan bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan da duyarlı olmalarını talep ediyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.