Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahillere akın ettiler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bayram tatilinin geçiren vatandaşlar sahillere akın etti. Sahillerde adım atacak yer kalmadı.9 günlük bayram tatilini Bodrum’da geçine vatandaşlar bayramın 3’cü günü sahillere akın etti. Yaklaşık 2 milyon...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bayram tatilinin geçiren vatandaşlar sahillere akın etti. Sahillerde adım atacak yer kalmadı.
9 günlük bayram tatilini Bodrum’da geçine vatandaşlar bayramın 3’cü günü sahillere akın etti. Yaklaşık 2 milyon yerli turistin geldiği Bodrum’da adım atacak yer kalmadı. Sahillere doluşan vatandaşlar tatilin tadını doyasıya çıkardı.
İstanbul’dan bayram tatiline gelen vatandaşlar, Bodrum’da yerli turist akını olduğunu belirterek, bu kalabalığın bayram sonunda da olamsı temennisinde bulundular.
Ambrosia otelinin sahibi Zeynel Kılıç, Bodrum’da 25 yıldır böyle kalabalık görmediğini belirterek, “Bodrum’da 25 yıldır turizmcilik yapıyorum ben böyle yoğunluk hiç görmedim. Adım atacak yer kalmadı, Bodrum’da bu bayram çok güzel geçti. Umarım bayram sonrası da böyle bir şekilde gider turizm. Ama Ruslarla olan ilişkiler turizmi düzelteceğe benziyor”dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.