Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahillerde bayram yoğunluğu

Mersin’in Silifke ilçesinde oteller ve sahiller Ramazan Bayramı öncesi doldu. Türkiye’nin birçok şehrinden araçları ile ilçeye gelenler araç kuyruğu oluşturdu.9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Silifke’nin Atakent...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Silifke ilçesinde oteller ve sahiller Ramazan Bayramı öncesi doldu. Türkiye’nin birçok şehrinden araçları ile ilçeye gelenler araç kuyruğu oluşturdu.
9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Silifke’nin Atakent ve Taşucu mahalleleri yerli turistlerle doldu.
Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, cuma günü mesainin bitmesiyle birlikte ilçeye akın etmeye başladı. Farklı kentlerden Silifke’ye gelen tatilciler otelleri doldurdu. En büyük yoğunluk başta Atakent olmak üzere, Taşucu gibi tatil yörelerinde yaşanmaya başladı. Bu durum ise turizmciyi ve esnafın yüzünü güldürdü.
Turizm sezonunun haziran ayında kötü gitmesi esnafın moralini bozmuştu. Bayram tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte esnaf heyecanlanmaya başladı.
Bayram tatilini Silifke’de geçirmek isteyen vatandaşlar otellere rezervasyon yaptırmaya başladı. Bayram tatiline girilmesiyle birlikte oteller başta olmak üzere apart ve pansiyonlar yerli turistlerle doldu taştı.
Süzer Resort Hotel Müdürü Adnan Göktepe, otellerinin doluluk oranının yüzde yüz olduğunu ifade ederek, “Bayram tatilinin 9 gün olması ile birlikte otellerde doluluk oranları arttı. Bizim otelimiz yüzde yüz doldu. Umarım bütün bir sezon böyle geçer. İnsanlar akın akın Atakent’e gelmeye başladı. Turizmciler ve esnafın yüzünü güldürdü” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.